Nyitvatartás: H-P: 08-18, szombat: 09-13

Próbacsomag allergiás és érdeklődő műkörmösöknek

Összeállítottunk egy alap próba csomagot, elsősorban azoknak a műkörmösöknek és vendégeknek, akik allergiás problémákkal köszködnek.

- A próbacsomagot ajánljuk mindenkinek aki ismerkedik a MODENA NAILS professzionális műköröm alapanyagaival, mert kis kiszerelésben tartalmaz előkészítő folyadékot, primert, BASE gélt, építő zseléket, akril zselét, TOP gélt.

- A próbacsomag 10% kedvezménnyel olcsóbb, mintha egyenként vásárolnád meg. Az ajánlott próbacsomag összetétele megváltoztatható, de ez esetben az ár is változhat.

- A MODENA NAILS leírja azt a 7 káros, allergén vegyi anyagot, amik gyakran benne vannak más, kevésbé ellenőrzött alapanyagokban. Ez biztos, mást nem tudunk ígérni. ( lásd a mellékelt fotón a vegyianyagok listáját )

- A MODENA NAILS nem mondja és nem is mondhatja, hogy az alapanyagai antiallergének, hiszen mindegyik alapanyag vegyszer és van aki a napsütésre is allergiás.

- Fontos még, hogy az allergia kialakulásában legtöbbször nem csak egy összetevő hibáztatható. Martonosi Enikő hosszú évekig meglévő súlyos virágpor allergiája múlt el teljesen, amikor átváltott tisztább alapanyagokra, a MODENA NAILS termékeire. Más esetben a műköröm alapanyag a helytelen táplálkozással, vagy akár egy rossz minőségű, olcsó mosogatószerrel együtt hozza ki az allergiát. Egy terméken belül lehet több allergén összetevő, ami külön-külön nem, de együtt allergiát is okozhatnak. Ezt nem lehet egy allergia teszten, bőrre kenve modellezni.

- A vásárlók visszajelzései szerint, aki más műköröm alapanyagok miatt allergiás problémákkal küzd és kipróbálja a MODENA NAILS alapanyagait, minimum gyengül a tünet, de döntő többségében teljesen megszűnik az allergiás kellemetlenség.
Ez a vásárlók tapasztalata, nem ígéret. Mindenkinek saját döntésén múlik a termékek kipróbálása.

- A szalonmunka során természetesen ajánlott a védőfelszerelések, a por elszívó használata.

A PRÓBACSOMAG összetevői:

- Cleaner Extra Clean - multifunkcionális előkészítő folyadék - 100 ml
- Acid Free Primer - 15 ml - Savmentes Primer - 15 ml

- Base Gel Polish - Hibrid BASE Gel, díjnyertes - 7,3 ml

- Ultra Clear Builder LED gél - Ultra átlátszó építő clear zselé - 5 gramm

- Master Construction Gel - közepes állagú építő Zselé - 5 gramm

- Hard Shape 2 in 1  COVER NATURAL - poly gel tégelyben - 5 gramm

- Non Wipe TOP Gel - 7,3 ml

Reméljük, hogy elégedetten fogod használni a MODENA NAILS alapanyagait a szalonmunkád során!

17 400 Ft