Nyitvatartás: H-P: 08-18, szombat: 09-13

Rubber BASE Essence SILVER - 9 ml - gumis alap zselé, holo szirmokkal - BLULOU

Rubber Base Essence SILVER - Gumis alapzselé hologramos szirmokkal

- Finom, ezüst árnyalatú, csillogó, holografikus fóliapelyhekkel teli alap zselé.
Ezek a kis fólia elemek gyönyörűen keverednek, és rendkívüli látványt varázsolnak a körmödre!

- Rubber Base - egy gumisra kötő alap zselé, amely rugalmasságának köszönhetően tökéletes lesz a törékeny és igényes körmök egyedi stílusának kialakításához. A gumi alapokat sűrű konzisztencia jellemzi, amely lehetővé teszi a körömlemez felépítését, kiegyenlítését vagy simítását.

- Tökéletes alapozó zselé, csak egy TOP géllel fedve is a Rubber Base Essence garantálja a nagyszerű hatást!
- Tökéletes ecsettel rendelkezik.
- Nem tartalmaz erősítő szálakat mint a Modena Nails Rubber BASE-ek.

- Rubber Base Essence SILVER - finom ezüst alap, tele holo fólia szirmokkal. Ezek a kis elemek gyönyörűen keverednek, és rendkívüli stílust garantálnak.

- Sok éves tapasztalat lehetővé tette számunkra, hogy megismerjük a termékeket és kiválaszthassuk a legfontosabb anyagokat. Ez kényelmessé tette a BLULOU Rubber BASE gumis alap zselék használatát, garantálva az egyszerű, problémamentes felhelyezést.

- Az BLULOU BASE Gélek használata egy gyors lehetőség a természetes stílus elérésének. Megerősítik a legyengült körmöket, és megakadályozzák, hogy a hibrid lakk letörje a szabad szélét - még vékony és gyenge körmök esetén is. - - Az alap zselék általában a természetes körmök alapjának elkészítésére és minimális meghosszabbítására alkalmasak.
Kiszerelés: 9 ml
Kötési idő:
LED: 30 sec
UV: 120 sec

4 890 Ft