Nyitvatartás: H-P: 08-18, szombat: 09-13

Luxury Gel Polish No. 356 - 9 ml - luxus gél lakk - BLULOU

LUXURY GEL POLISH - LUXUS GÉL LAKK

Sötét rózsaszín - egy gyönyörű árnyalat, amely egész évben divatos.

- A BluLou a legmagasabb minőségről és a kifinomult dizájnról híres. Úgy tűnhet, hogy ennél jobbat nem is lehet ajánlani.
- Nem folyik be a sáncokba, a lámpában nem ráncosodik, nem mászik fel a kutikulára, nem húzódik vissza.
- Élő színei mindenkit elkápráztatnak.
- Extra tartós körmöket készíthetsz vele.

- Nem fixálós, a gyönyörű saját fénye is tartós. Erősebb igénybevétel esetén ajánljuk bármely BLULOU, vagy Modena Nails TOP gélt.
- A LUXURY kollekció hibrid lakkokból áll, amelyek konzisztenciája és tökéletes fedése, valamint a kényelmes legyező formájú ecset megérdemli a luxus nevet. - A LUXURY kollekció mindegyik színe elkápráztat majd pigmentációjával, amely egyetlen ecsetvonással garantálja a tökéletes fedést.

Fontos: használat előtt rázza meg többször az üveget, hogy a termék összekeveredjen.

- A hibrid körömlakkok bőrgyógyászatilag teszteltek és biztonsági tanúsítvánnyal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy teljesen biztonságos, professzionális termék az Ön és ügyfelei számára.

- A BluLou-nál széles színválasztékot kínálunk a legvilágosabb nude színektől a pasztellen át az élénk neon színekig, beleértve az enyhén átlátszó, csillogó, gyöngyház és a színes csillám lapkák hozzáadását is.

- A Gel Polish BluLou a fentieken kívül a csomagolást is megkülönbözteti! Szokatlan, rendkívül elegáns, tökéletesen illeszkedik a glamour trendekhez.

- A BluLou-nál gondoskodtunk arról, hogy körömformázó termékeink a legjobb minőségűek legyenek, és Ön élvezze a magasfényű hibrid formázást!

- A lakkok vagy zselék nemcsak színei és tulajdonságai, hanem a nappalid, vagy a szalonod dekorációja is. A gyönyörűen kidolgozott csomagolás, a tökéletesített dizájn büszkén mutatja be az eddig rejtett termékeket az üzletedben.

4 590 Ft