Nyitvatartás: H-P: 08-18, szombat: 09-13

Hibrid Lakk - Business RED Coll - RED TAPE - 7,3 ml - MODENA NAILS

Mindig is ismert volt, hogy a vörös a nők színe. Az erős, bátor, öntudatos, vállalkozó és nőies nők kedvenc színe – akiket szeretünk a Modena Nailsnél!

A BUSINESS RED kollekció az Ön számára készült, a vörös 5 árnyalatából áll

és egy különlegesség, az ezüst lakk szín!

Miért?

Mindig is tudtuk, hogy az árnyék nagyon számít.

A vásárlóknak óriási elvárásaik vannak, különösen ami a pirosat illeti – ezért a Business Rednek gél lakk kollekciónak 5 féle vörös/bordó színe van.

A kollekció egy ezüst árnyalatot is tartalmaz. Nem véletlen! Az ezüst alapozóként, a vörös színek alá csodálatos és tökéletes látványt biztosít a vendégek számára. Ezzel az áttetsző vörös színek mindegyike csodálatosan fémes csillogásúvá válik.

A Business Red - ahogy a piros is - klasszikus, időtálló és divatos egész évben, de akár a a karácsonyi és újévi időszakban ezüst alappal tökéletes választás és egy örökké divatos karakter!

- Tökéletes közepesen sűrű állag, nem árasztja el a kutikulát, és nem zsugorodik a keményedés során.
- - A vörös színek egy rétegben kissé áttetszők a különleges látvány érdekében, Két rétegben, vagy alulra felkenve az ezüst színt tökéletesen fednek.
- A lapos ecset megkönnyíti a lakk pontos felvitelét, acetonban könnyen feloldhatod körülbelül 10 perc alatt. A hosszan tartó, karcolásoktól mentes csillogáshoz használjon Modena Nails TOP gelt: Top Gel Non Wipe, Top Gel vagy My Top

Legfontosabb információ:
a biztonságos 7 FREE formula: formaldehid, toluol,

DBP, formaldehid gyanta, xilol, kámfor és THPH. Ezeket nem tartalmazza a termék.

A terméket nem tesztelték állatokon.

Kiszerelés: 7,3 ml

3 590 Ft