Nyitvatartás: H-P: 08-18, szombat: 09-13

Cat Eye Color Gel Polish - 490 M - 9 ml - mágnesezhető gél lakk - BLULOU

Cat Eye Color Gel Polish - Mágnesezhető ( macskaszem hatású ) gél lakk

- Hibrid gél lakk szín színültig tele csillogó, márnesezhető részecskékkel.
- Fixálós gél lakk

- Fedőképesség: 100%
- Közepesen sűrű, krémes állagú
- Kötési idő:
LED 30 másodperc
UW 120 másodperc

A videót megtalálod a leírás alatt!

A lakk felhordása után egy speciális mágnes adja meg a kívánt háromdimenziós látványt és mintát, ami a látószögtől függően változik.
- Egyedi és lenyűgöző, vendégkedvenc minták.

- Fontos: használat előtt rázd meg többször az üveget, hogy a benne lévő fémszemcsék összekeveredjenek és homogén elegyet alkossanak.

- Minden BLULOU termék, így a gél lakkok is bőrgyógyászatilag teszteltek és biztonsági tanúsítvánnyal rendelkeznek. Teljesen biztonságos, professzionális termékek számodra és a vendégeid részére.

A BluLou-nál széles színválasztékot kínálunk a gél lakkok tekintetében is a legvilágosabb árnyalataitól a pasztell színeken át a neonig, beleértve az enyhén átlátszót, csillogót, gyöngyházat vagy a matt pelyhek hozzáadását. A BLULOU termékeket a fentieken kívül a csomagolása is megkülönbözteti! Egyedi, rendkívül elegáns, tökéletesen illeszkedik a glamour trendekhez.

A BluLou-nál gondoskodtunk arról, hogy körömformázó termékeink a legjobb minőségűek legyenek.

A gyönyörűen kidolgozott BLULOU csomagolás, a tökéletes dizájn büszkén kínálja a termékeidet a szalonodban. A kitűnő minőségű tartalom mellett a dizájn is gyorsan kedvence lesz minden vendégednek.

4 590 Ft